">">
Home » »

Amenajare: #Garsonieră de 37 mp transformată în #Apartament de #2camere @IRV2018

Amenajare cozy pentru apartament transformat din 3 în 4 camere

Amenajare: #Garsonieră de 37 mp transformată în #Apartament de #2camere @IRV2018

 •  
0 voturi
♥ Scrie un review

Cum faci din 37 de metri pătrați o locuință de familie, perfectă pentru adulți dar și pentru 1 copil? Cu multă imaginație și multe măsurători. Bugetul a fost unul decent, alegând lucruri de calitate și câteva piese statement.

How do you turn 37 square meters into a family home, perfect for adults but also for 1 child? With a lot of imagination and a lot of measurements. The budget was decent, choosing quality things and a few statement pieces.

 

Status : In stoc

Cere Oferta

DESCRIERE

 

ROMÂNĂ

Pasul 1. Delimitarea spațiilor,

Pasul 2. Alegerea obiectelor de mobilier și a celor 3 culori de bază.

Pasul 3. Alegerea decorațiunilor, pentru a transforma apartamentul în acasă.

 

La Pasul 1, am decis doua aspecte foarte importante:

 • Livingul, gândit inițial ca fiind un open space cu bucătărie deschisă, a fost împărțit cu un zid din rigips pentru a crea dormitorul. 
 • Bucătăria, care pentru o familie cu 1 copil este foarte importantă, am creat-o din balconul de 6mp. 

 

Pasul 2. 

Fiind un spațiu foarte mic, majoritatea mobilei a fost executată pe comandă, cu excepția celei din hol și a canapelelor și patului, achiziționate din Ikea și din Jysk. Asta pentru a fructifica fiecare cm și a crea cât mai multe spații de depozitare eficiente și frumoase. Culorile alese au fost în ton cu pereții, parchetul și faianța: crem vanilie și alb. Mobila a fost aleasă lucioasă pentru a ne folosi de impresia de mai mare oferită de efectul de oglindire.

 • In dormitorul proaspăt creat, de doar de 8 mp, au încăput și un pat etajat de două persoane, și o canapea extensibilă chiar sub acest pat, și un dressing și câteva rafturi, lăsând un loc dejoacă în mijlocul camerei. 
 • Am reușit să configurez un spațiu perfect pentru gătit dar și un mini-bar cu 2 scaune înalte, cu vedere direct pe geam, care să poată oferi și adulților un loc perfect pentru o cafea bună și o seară tihnită,cu un pahar de vin.

Pasul 3.

Deși în general obiectele de decor sunt ultimele în lista de cumpărături, acest proiect de suflet a început cu alegerea câtorva obiecte de decor, de foarte bună calitate, care au picat cu tronc proprietarei și în jurul cărora am creat povestea acestui cămin. Veți putea observa

 • butonii aleși la corpurile de mobilier din baie și din camere,
 • lampa din living care completează perfect zona de dining dar poate fi îndreptată și spre canapeaua în care parcă-ți vine să te cuibărești pentru a citi o carte bună,
 • pernele decorative, care să învioreze culorile neutre ale parchetului și mobilierului. Galbenul și griul pun în valoare nuanțele de de alb și crem, alese pentru mobilier pentru a oferi impresia de spațiu mai mare.
 • pătura de pe canapea,
 • covorul cu fire lungi din mătase, în nunțe de roz prăfuit.

Mărește pozele în voie și inspră-te pentru proiectele tale!

Pe mine mă poți contacta oricând pentru proiecte de design de interior, fie ele mici sau mari!

 

Cu cele mai bune gânduri,

Irina Roxana Vasile, #CreativeDesigner

Mă poți contacta pentru amenajări și proiecte de design

 

ENGLISH

Step 1. Delimitation of spaces.

Step 2. Choosing the furniture and the 3 basic colors.

Step 3. Choosing decorations to turn the apartment into a home.

 

In Step 1, we decided two very important aspects:

 • The living room, originally conceived as an open space with an open kitchen, was divided with a plasterboard wall to create the bedroom.
 • The kitchen, which for a family with 1 child is very important, we created from the 6 square meter balcony.

Step 2.

Being a very small space, most of the furniture was custom made, except for the one in the hall and the sofas and bed, which were purchased from Ikea and Jysk. This is to make the most of every cm and create as many efficient and beautiful storage spaces as possible. The colors chosen were in tune with the walls, parquet and tiles: vanilla cream and white. The furniture was chosen glossy to make use of the larger impression offered by the mirroring effect.

 • In the newly created bedroom, of only 8 square meters, I managed to fit a bunk bed for two people, an extendable sofa right under this bed, and a wordrobe with sliding doors plus a few shelves, leaving place in the middle of the room for the kid to play.
 • I managed to configure a perfect space for cooking but also a mini-bar with 2 high chairs, with a direct view of the scenary, which can also offer adults a perfect place for a good coffee and a quiet evening with a glass of wine.

Step 3.

Although in general the decorative objects are the last on the shopping list, this soul project began with the choice of a few decorative objects, of very good quality, which the owner fell in love with and around which I created the story of this home. You will be able to notice

 • the chosen knobs for bathroom and bedroom furniture,
 • the lamp in the living room that perfectly complements the dining area but can also be directed towards the sofa where you feel like snuggling up to read a good book,
 • the decorative pillows, which enliven the neutral colors of the parquet and furniture. Yellow and gray enhance the shades of white and cream, chosen for the furniture to give the impression of larger space.
 • the blanket on the couch,
 • the carpet with long threads of silk, in weddings of dusty pink.
 • Enlarge the pictures as you like and get inspired for your projects!

You can always contact me for interior design projects, as small or as large as you need them!

 

Best regards,

Irina Roxana Vasile, #CreativeDesigner

You can contact me for fittings and design projects

Email: office@decoramcudrag.ro and irinaroxanam@gmail.com
Phone: 0740 375 774.

PRODUSE SIMILARE

Amenajare: #Apartament de #2camere în #stil #modern, pentru #închiriere @IRV2020

Amenajare #Apartament #2camere pentru inchiriere, #stil #scandinav @IRV2020

Amenajare: #transformarea unui #Apartament din #3camere în #4camere

Nicio imagine disponibila

Amenajare apartament #2camere cu #bucatarie #inchisa

Cumperi in siguranta

Livrare FAN COURIER 15 lei - Bucuresti, Ilfov
20 lei - pentru restul tarii
Transport gratuit Transport gratuit
pentru comenzi peste 250 lei.
Comanda minima Comanda minima
este de 50 de lei.