">
Home » »

Amenajare #Casă cu #4dormitoare, living, #3bai și bucătărie @IRV2023

amenajare casa cu 4 dormitoare, bucatarie, living si dinig si 3 bai

Amenajare #Casă cu #4dormitoare, living, #3bai și bucătărie @IRV2023

  •  
0 voturi
♥ Scrie un review

Amenajarea unei case pentru o familie mare, care și-a dorit un stil unitar modern și călduros, dar totodat personalizat pentru fiecare spatiu, în funcție de cine-l folosește.

Status : In stoc

Cere Oferta

DESCRIERE

Descoperiti mai sus imagini cu #amenajarea unei #case cu #4dormitoare, #living, #bucatarie si #3bai. Un proiect de suflet, gandit de la zero, pentru #familia noastra cu #3copii.

Mai exact: ???? Casa era deja construita la rosu dar, fiind intr-un ansamblu nou construit, am ales-o in functie de fengshui ???? (da, datele noastre de nastere si punctele cardinale benefice fiecaruia dintre noi).
Compartimentarea, finisajele si mobila le-am gandit de la zero. Pentru #mobilapecomanda si #paturipecomanda am super recomandari, deja lucrasem cu minunatii oameni in peste inca 9 proiecte! ????
 
Am optat pentru #bucatariainchisa, chiar daca estetic vorbind, spatiul ar fi parut mult mai generos cu o deschidere ampla, fara perete intre bucatarie si living.
✅ Noi gatim mult si cu drag iar mirosul de mancare este minunat dar in bucatarie, nu in toata casa (inca nu am gasit o hota suficient de eficienta si cu un pret decent) ????.
✅ In plus, dimineata la micul dejun foarte matinal, ne strangem mai eficient doar in bucatarie.
✅ Am mai experimentat in timp varianta de “open space” living, dining si bucatarie si am decis fara, macar cativa ani de acum inainte ????.
 
Zona de #dining si de #living ne permite sa ne adunam cu totii
✅ masa de dining se extinde pentru reuniunile de familie,
✅ ne relaxam atat cu #seridefilm, #seridepovesti in fata #semineului, cu dans
✅ cat si cu jocuri care necesita masa: remi, ???? puzzles, lego etc.
 
#Dormitoarele au tost create intr-o nota unitara ca forma si materiale, dar tinand cont de #fengshui si de preferintele coloristice care reprezinta personalitatea fiecarui “locuitor” / beneficiar al fiecarei camere.
✅#Birourile sunt amplasate la geam, pentru a beneficia de #luminanaturala,
✅Biroul (pre)adolescentei noastre are si functie de #masademachiaj,
✅ Aparatele de #aerconditionat (nelipsite in zona Bucurestiului ????) au fost pozitionat astfel incat sa nu bata direct spre pat sau direct spre birou,
✅ #spatiilededepozitare sunt multe, generoase si eficientgandite, pentru a tine cartile, caietele, hainele si jocurile cat mai in ordine ???? (parintii stiu ca-i o mare provocare).
 
#Baile ???? sunt 3 la numar, mici, compacte dar fix ceea ce ne trebuia noua ca sa avem timp toti dimineata sa ne pregatim ????✨.
✅ baia fetelor este singura cu #cada,
✅celelalte doua bai sunt cu #dus #walking pentru noi ai pentru foul cel mare.
 
Din primavara pana-n toamna tarziu noi stam mai mult afara, acesta a fost criteriul pe tru a sta la casa. Asadar #foisorul a fost varianta cea mai naturala pentru noi. Am creat o zona de trecere din casa direct in foisor si
✅am inchis cu #rulouri #transparente atat zona de trecere (bucatarie/dining) spre foisor, astfel incat sa putem beneficia din plin de acea zona, inclusiv cand vremea este mai capricioasa. ????
 
Nelipsita trambulina ne-a facut copiii tare fericiti si urmeaza sa mai lucram la zona verde, anul acesta. Enjoy! ????????
 
 
Pentru sfaturi si proiecte de #designinterior ma gasiti:
???? 0740375774 ????
#Video cu #amenajarile aveti aici:
???? https://www.tiktok.com/@irinaroxanav (Follow daca va plac ????????????✨)
La website lucrez de zor, pana atunci avem Instagram-ul la zi:

PRODUSE SIMILARE

Amenajare #Casa cu 3 dormitoare, living si bucatarie #openspace

Amenajare #Casă cu #3dormitoare, living si bucatarie #OpenSpace @IRV2022

Cumperi in siguranta

Livrare FAN COURIER 15 lei - Bucuresti, Ilfov
20 lei - pentru restul tarii
Transport gratuit Transport gratuit
pentru comenzi peste 250 lei.
Comanda minima Comanda minima
este de 50 de lei.